TOP 5: Učinak naših igrača 4. i 5. 11. 2016.

1 Mirza Teletović

21 min 22 p 1a 7/9 3FG

Mirza je napokon proradio. Odlično je šutirao, pogodio je čak 7 trojki, a promašio samo 2. Odlična igra, baš ono što treba Bucksima, čim Mirza pogodi svoje Bucksi pobeđuju. Odlično je iskoristio sporost centara Kingsa i kažnjavao ih dalekometnom paljbom.

2 Goran Dragič 

36 min 17p 5s 5a  3/5 3FG

Goran je opet predvodio Heat, no nažalost ni odlična igra slovenskog beka nije bila dovoljna za pobedu. Razigran u napadu, trojke šutirao vrlo dobro 3/5 i uz to uhvatio 5 skokova i podelio 5 asista svojim suigračima. Još jedna u nizu dobrih predstava Dragona i pokazuje da je najkonstatniji naš igrač u NBA.

 

3 Bojan Bogdanović 

33min 14 p 4 s 4/17 FG

Lošija šuterska izvedba nego inače za Bojana. Samo 4 pogođena šuta, od toga 2 trojke ali iz 9 pokušaja. Drugi igrači poput Kilpatricka su povukli Netse ovaj put ali to nije bilo dovoljno, Hornetsi su bili bolji. Bojan nije baš dobro izgledao na parketu, nije zabijao šuteve koje inače zabija, no verovatno je tu i stavka umora. Dan-dva odmora i Bojan bi se trebao vratiti u normalu.

 

4 Jusuf Nurkić

24 min 10 p 12 s 5/8 FG

Još jedna dobra skakačka predstava našeg snažnog centra. U obrani je imao problema s Drummondom koji ga je odmah u početku uveo u probleme s faulovima, zato možd i manja minutaža. U napadu efikasan 5/8 šut i 10 poena, solidno se nosio s jakim Drummondom u napadu.

5 Mario Hezonja

26min 9 p 2 s 2 a 4/9 FG

Napokon je proigrao. Mario je većinu svojih koševa zabio u zadnjoj četvrtini i doneo pobedu Magicu protiv Wizardsa. Čak 8 od svojih 9 poena je postigao u završnici uključujući i poslednji koš na utakmici. Odlično je odigrao, da ga je Vogel odlučio ostaviti na parketu u zadnjim minutama, što je svakako bila odlična odluka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*