Top 5: Učinak naših igrača za 29.-30. 11. 2016

1.Nikola Jokić

24 min, 17 po, 14 sk, 3 as, 1 ukr

Nikola više nije starter, no odlično se snalazi u ovoj novoj ulozi s klupe. Većina napada sada ide preko njega u visokom postu, odakle ili završava ili proigrava suigrače pod obruč. Odlična partija gde je dominirao pod košem sa čak 14 skokova, a u napadu je pružio jednu od boljih partija sa 17 poena.

 

2.Goran Dragič

34 min, 16 po, 3 sk, 7 as, 1 ukr

Goran je jako falio Heatu koji nisu ista ekipa bez njega. Vratio se nakon povrede i odmah počeo odlično igrati. U prvoj tekmi je briljirao, a i sinoć je bio odličan sa 16 poena i 7 asista za svoje suigrače.

 

3.Nikola Vučević

24 min, 12 po, 10 sk, 2 ukr, 1 blok

Nikola nije zadovoljan sa statusom u Orladnu, no to ga ne sprečava da pruža odlične partije. Dobar je u napadu, a sinoć iako je imao 10 skokova možemo reć da je imao slabu večer, jer nas je navikao da pruža i 15+ partije što se skokova tiče.

 

4.Bojan Bogdanović

26 min, 14 po, 6 sk, 2 as

Bojan je bio dobar u iznenađujućoj pobjedi protiv Clippersa. Odlično je surađivao sa Lopezom, te je solidno šutirao. Čak je bio neloš u obrani, gde je trčao za Reddickom čitavo vreme. Posle Killpatricka i Lopeza najbolji pojedinac Netsa.

 

5.Beno Udrih

20 min, 7 po, 1 sk, 7 asist, 1 ukr

Beno je možda i najveće iznenađenje od svih naših igrača. Otpušten je u Heatu i svi su mi prognozirali povratak u Europu, no Beno nas je demantirao i pruža odlične igre. Čak 7 asista i 7 poena u zadnjoj utakmici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*