Top 5: Učinak naših igrača za 3.-4. 12. 2016

1.Dario Šarić     

27 min, 21 poen, 12 sk, 2 as, 1 ukr lopte

Dario je imao dosta najbolju utakmicu svoje NBA  karijere. Zabio je najviše poena, uz odličan šut, te uz to uzeo i 12 skokova. Imao je i jedan veoma upečatljiv potez kada je bacio Jerebka na pod crossoverom. Većinu poena je postigao izvan reketa, što nam govori da je dosta radio na šutu i da sada to postaje standardni deo njegove igre.

 

2.Goran Dragič     

35 min, 18 po, 9 sk, 8 as, 2 ukr lopte

Još jedna dobra tekma za Gorana. Bio je na rubu triple double učinka, uz 18 poena, uzeo je i 8 skokova. Dobro je razigravao suigrače, čak 9 asista, dok je poene zabio na sebi svojstven način. Dosta ulaza koji su zavšavali ili asistom il košem. Uz Hassana uverljivo najbolji igrač Heata.

 

 

3. Bojan Bogdanović 

32 min, 24 po, 2 sk, 3 as

Bojan je bio najbolji strelac Netsa protiv Bucksa. Većinu poena je postigao na cuttove zbog loše obrane Bucksa. Sa Lopezom je odlično sarađivao, te je većinu pasova dobio baš od njega. Zabio je i trojku kada se stizao rezultat, no Giannis i Bucksi su ipak bili prejaki.

 

 

4.Nikola Vučević 

28 min, 16 po, 8 sk, 2 as, 2 bl

Nikola počinje s klupe, no i od tamo je jedan od boljih igrača Magica. Dobro je šutirao, dosta je koševa postigao s poludistance, te je time jako dobro širio reket. Imao je 2 blokade i za njega malih 8 skokova, no fino je držao reket dok je bio u igri.

 

5.Nemanja Bjelica 

18 min, 12 po, 2 sk, 3 as, 1 blok

Nemanje je napokon uhvatio konstantu. Redovno ulazi s klupe, uhvatio je i šutersku formu te redovno zabija izvana. Imao je i 3 asista, te vrlo dobro koristi ulaze. Kada mu krenu izlaziti na šut, Nemanja se s lakoćom spušta u dribling i napada obruč. Daje napadu Wolvesa jednu novu dimezniju.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*