Top 5 učinak naših igrača 7.-8.12.

1.Goran Dragič

34min, 21p,  4a,  2s, 1 ukr, 1 blok

Goran je protiv Hawksa bio 2. strelac ekipe. I dalje mu je najjače oružje tranzicija i tako postiže većinu poena. Sada je za pola sad bio na 21 poenu uz 4 asista. Obrana je bila solidna, no Heat u zadnje vreme jako loše igra, pa čak ni dobre Goranove izvedbe ne pomažu.

 

2.Nikola Jokić

28min,  17 p, 11 sk, 1 as

Nikola se vratio posle povrede i niže stvarno odlične igre. Nakon vrlo dobre predstave protiv Netsa, sinoć protiv Čarobnjaka je bio još i bolji. Protiv teretne centarske linije Wizardsa imao je jako puno prostora i to je odlično iskoristio. Većina akcija je polazila od njega na visokom postu, a dominiirao je i pod obručima sa 11 skokova.

3.Bojan Bogdanović

33 min, 19 p, 3 as, 1 sk

Protiv Nuggetsa čitava je petorka funkcionirala, pa tako i Bojan. Dosta poena postiže iz svoje dobre saradnje sa Lopezom, no sada se izborio i za koji šut. Slaba obrana i loš učinak u skoku, usprkos 19 poena stavljaju Bojana na 3. mesto.

4.Nikola Vučević

26 min, 12 p, 10 sk, 2 as, 2 ukr l. 

Nikola s klupe i dalje pruža vrlo dobre igre. Ide mu na ruku i to što je Vogel skratio rotaciju, a kako se odlično slaže s Ibakom, sada i više vremena provode na parketu. To koristi obojici, a bome i Magicu koji su se napokon probudili nakon lošeg starta u sezonu.

 

5.Dario Šarić

25 min, 13 p, 5 sk, 1 as

Dario je postao junak Phille. Neverovatno igre u nekoliko zadnjih tekmi, a sada je i odlučio tekmu protiv Pelicansa. Dobro je šutirao, a kao i obično borio se i bio među najboljim skakačima u Sixersima. Još je stigao zabiti i ključne poene, te nije ni čudo što ga obožavaju u Philli.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*