Nikola Vučević odlazi, 5 destinacija u opciji

Screenshot

Centar Orlanda, Nikola Vučević nalazi se na izlaznim vratima, kao i jpš dva igrača – Mario Hezonja i Elfrid Payton, javlja ESPN.

Vučević se preselio na klupu ove sezone, ima najslabije proseke u karijeri –  12,8 poena i 10,6 po utakmici, uz 44 % šuta, a ima ugovor do 2019. godine koji mu garantuje 12.400.000 dolara po sezoni.

Boston Celtics

Pojedini izvori tvrde kako bi idealna destinacija za Vučevića bio Boston. Vučevićev dolazak u velikoj meri bi ojačao reket Kelta i omogućio bi Alu Horfordu povratak na njegovu prirodnu poziciju krilnog centra.

Dallas Mavericks

„Bleacher report“ smatra da je realna opcija da crnogorski centar sa Floride ode u Teksas – u ekipu Dallas Mavericksa, u kome bi odmah preuzeo ulogu važnog igrača i startnog centra od Andrewa Boguta.

Charlotte Hornets

Tim koji vodi MJ je u trci za što bolju poziciju na Istoku, i uz nezamenjivog Kembu Walkera tim bi svakako voleo imati igrača kalibra Vučevića na petici. Ni startni centar Cody Zellet, koji je svega dva puta imao dvocifren broj skokova, niti rezervni Roy Hibert, koji je potpuno razočarao, nisu ni blizu Vučevićevim kvalitetima.

Portland Trailblazers

Blazersi su u krizi, i sve su dalje od play offa. Sjajan bekovski par ne prati sigurna postava pod obručima. Osim Mason Plumleea, Blazersi nemaju alternativnog centra, i Vučević bi im dobrodošao.

Chicago Bulls

Joakih Noah je već tradeovan u Knickse, Bullsi bi ostali samo na Robinu Lopezu koji svakako nije kalibar vrhunskog centra. Tu se otvara proctor za novi trade i snaženje centarske linije.

2 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Naši centri na meti Bostona - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*