Peković najavio kraj karijere!

Foto: BETA / AP

Centar Minnesote Nikola Peković najavio je kraj igračke karijere, i to nekako između redova dok se obratio na novogodišnjem koktelu KK Partizan.

“Već dvije godine se mučim sa povredom. Psihički sam se izmorio, ljetos sam bio tamo dva mjeseca, probao sam sve što je bilo moguće. Jednostavno, ima nešto kada ne ide”, kaže Peković.

Zbog učestalih problema sa povredama u prethodne sve sezone godine, crnogorski centar i predsednik KK Partizan više je vremena proveo ne rehabilitaciji i lečenju nego na parketu. Kaže da je svestan da postoje izgledne šanse da više ne zaigra na vrhunskom nivou.

“Ne idem za Ameriku, tu sam… Nisam ni u procesu rehabilitacije, to je povreda koja će mislim, teško moći da se sanira. Zasad sam još član Minesote, vidjećemo šta će biti”, rekao je Peković na Partizanovom novogodišnjem koktelu.

Kako kaže, ugovor sa Minnesotom ima još godinu dana, ali da će sledećeg leta ući u pregovore sa klubom.

“Ja sam više priprepremljen za kraj, čini se, nego za povratak. Previše sam vremena proveo na rehabilitaciji i kod fizioterapeuta. Najgore je kad mislite – sad će sve da se sredi i onda noga opet krene da boli. Nisam mogao ni da trčim, a kamoli da razmišljam o nekim sprintevima. Tu sam zasad, šta bude biće”.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Dragić, Jokić i Šarić lideri u svojim timovima - Ostatak Sveta
  2. Kaznena petorka Ostatka sveta - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*