Top 5 učinak naših za 4.1. i 5.1.

1 Boban Marjanović

22min  15p  19s  9/11 FT

Boban Dominator! Odlična utakmica našeg Bobana koji je potpuno razbio centarsku liniju Hornetsa. U nekim trenutcima su izgledali kao juniori pored našeg visokog centra. Sa lakoćom je hvatao skokove iznad glave Hibberta i Hawesa. Čak 19 skokova u samo 22 minute, i naravno bio je fauliran dosta puta, imao je čak 11 bacanja. Odlična partija našeg Bobana kojom je pokazao ne samo da mu je mesto u ligi, već i da zaslužuje bitnu ulogu!

2 Nikola Jokić

27min  19p  11s 5a

Opet je bio najbolji strelac i skakač svog tima. Jokić se pretvara u pravu zvezdu. Sudelovao u prvih 12 koševa svoje ekipe, što asistima, što zabijenim poenima. Igrao je i 1 na 1 s Gasolom, zabijao šuteve, asistirao sa visokog posta, sve radi po malo i postaje najbolji igrač Nuggetsa.

3 Goran Dragić

30min  19p 7a 2ukr.

Goran se vratio i Heat je napokon došao do pobede. S njim na parketu Heat je čak 22 poena u plusu, što dovoljno govori koliko znači za igru Miamia. Nije imao baš sjajan šut, no s linije bacanja je bio nepogrešiv, te je udelio čak i 7 asista. Imao je i atraktivno polaganje na početku utakmice što nam govori da su povrede prošlost.

4 Nikola Vučević

30min  10p 6s 6a

Lošija partija Nikole protiv Hawksa. Šut ga nije služio, šutirao je 5/13 za samo 10 poena. No to je nadoknadio asistima kojih je imao čak 6. Čim Nikola igra lošije Magic odmah gubi, što je i sada bio slučaj.

5 Mirza Teletović

21min  13p 1s

U sjajnoj utakmici protiv Knicksa Bucksi su došli do pobede u zadnjim sekundama preko Giannisa. Naš Mirza je menjao upravo njega i pružio solidan dojam. 13 poena, zabijao je trojke, solidna obrana i pravi impuls s klupe kada je trebalo. Baš ono što se očekuje od njega.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*