Gradski derbi u LA, može li Phila nastaviti seriju ?

foxsports.com

U ranijem terminu očekuje nas LA derbi između Lakersa i Clippersa. Clippersi su favoriti večeras,iako su i dalje opterećeni povredama. Paul igra to je bitno, a i Reddick je u odličnoj formi zadnjih nekoliko utakmica. Lakersi bi se trebali fokusirati da zaustave ovu dvojicu. Ivica Zubac čak i dobija nešto prilike u zadnje vreme, ali sigurni smo da bi bolje odradio minute od Mozgova koji dosada ništa nije pokazao.

Bullsi idu na Pelicanse, Davis je upitan za večerašnju utakmicu i to bi trebalo značiti lagan posao za Bullse. Pelicansi nisu ni blizu ista ekipa bez Davisa, i ovako su dosta loši a bez najboljeg igrača bi se mučili i s nekim Euroligašima. Bullsi s druge strane igraju loše, no Ronda su vratili u rotaciju što znači da su možda ipak i razrešili razmirice. Mirotić igra, ali pod hitno nešto mora popraviti jer ovo što je dosad pokazivao je jako loše.

Sunsi su odlično igrali u Mexicu u sklopu Nba Global projekta, a posebno raspoložen je bio Booker. Danas je pred njima puno teži zadatak, igraju protiv Spursa. Leonard i ekipa sigurno imaju leka za Bookera i ostale, tako da će Sunsi večeras teško do nastavka serije.

Sixersi imaju 3 zaredom nakon dugo godina. Večeras protiv Wizardsa imaju priliku da ga produže. Wall i Beal igraju odlično ove sezone, no ostatak ekipe kaska za njima. To bi Sixersi mogli iskoristiti, Embiid i Šarić bi mogli dominirati pod obručima. Samo da odigraju dostojnu obranu na perimetru i Sixersi bi mogli nastaviti niz.

Na kraju Magic protiv Jazza. Jazz je sinoć razvalio Pistonse, a napokon su se Exum i Burks vratili od povreda. Polako se kompletiraju i tako postaju jako opasna ekipa. Vučević je sinoć odigrao najbolju utakmicu sezone, a danas protiv Goberta će morati ponoviti nešto slično ukoliko Magic želi do pobjede.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*