Đorđević u problemu: Jokić pod znakom pitanja za EP!?

Nikola Jokić oduševljava u zadnje vreme svojim igrama. Nakon što se vratio u petorku, postao je uverljivo najbolji igrač Nuggetsa i nezamenjivi član startne rotacije. No, Nikola je početkom sezone presedio nekoliko utakmica zbog povrede zgloba leve ruke. U to vreme je tražio formu i zamolio trenera Malonea da više ne starta utakmice. Nakon kratkog vremena vratio se u petorku i svi znamo šta nam je posle sledilo.

No Nikola još uvek oseti posledice te povrede. Mogli smo primetiti da je neke utakmice igrao sa crnom zaštitom na zglobu kako ne bi pogoršao povredu.

“Još ne mogu da savijem zglob do kraja, no na treningu igram bez steznika” izjavio je Jokić. Kako se pokazao kao svetla budućnost Nuggetsa i njihov je trenutno najvredniji igrač, spominje se operacije te leve ruke posle završetka sezone, kako bi Nikola potpuno rešio taj problem.

To nažalost znači da će Nikola verovatno propustiti Europsku smotru, koja se igra od 31.8. do 17.9. Ovo bi bio veliki hendikep za Saleta i reprezentaciju Srbije, no nadamo se da će Nikola uspeti rešiti do bez ikakve operacije i da će moći neometano nastupiti na Euru i ići sa Srbijom u borbu za medalje !

 

1 Trackback / Pingback

  1. Pamet u glavu, mali! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*