Top 5: Učinak naših 15- i 16.1

1 Nikola Jokić

36min  30p  11s 5a 3s

Utakmica karijere za Nikolu. Svaku večer Nikola nas oduševi nečim novim, ovaj put se nazabijao protiv Magica. Učinak karijere u napadu, čak 30 poena uz odličan šut 13/19! Zabio je 16 poena u 9 minuta, u prvoj četvrtini! Zabijao je i šuteve i zicere, pogodio je i trojku i svemu tome dodao još 5 asista. Sjajna predstava i forma našeg mladog centra koji je zaslužio nastup na Allstaru ovakvim igrama!!

2 Dario Šarić

24min  17p 9s 4a

U preokretu protiv Bucksa Šarić je bio najbolji pojedinac uz Embiida. Ušutkao je sve kritičare koji su sumnjali u njega i razvalio Buckse sa 17 poena i 9 skokova. Odlično je šutirao 6/11, a trojke 2/5. Obrana korektna kao i uvijek i imao je 4 asista, od kojih je jedan za Embiida preko celog terena završio na NBA Top 10 akcija!

3 Nikola Vučević

28min  17p 4s 2a

Nikola je bio solidan sinoć, no protiv Jokića se jednostavno nije moglo. Igrao je možda manje nego inače, nije baš najbolje čuvao našeg Jokera koji je gotovo sve koševe u seriji zabio preko njega. No u napadu je odradio svoje, 17 poena uz dobar šut 8/13. Magic je u raspadu, Vogel polako gubi konce i Nikola je uz Gordona i Paytona jedino pozitivno trenutno u Orlandu.

DSC_1977

4 Ivica Zubac

9min  4p 4s 3a

Zubac je napokon dobio priliku i u 9 minuta pokazao da se itekako može nositi s protivicima u NBA ligi. Odličan učinak od 5 poena, 4 skoka i 3 asista pokazao je treneru Waltonu da već ove sezone može računati na njega. U to malo vremena zaključao je reket i stigao lupiti i 2 blokade. Odlična predstava našeg mladog centra!

5 Bojan Bogdanović

22min  8p 2s

Jedini bek danas u našem izboru. Bojan nije imao sjajnu utakmicu protiv Rocketsa. Samo 8 poena uz loš šut, 2/8 za trojku i loša obrana kao i kod čitavih Netsa. Dopustili su Raketama čak 132 poena. Bojan zajedno s Netsima tone sve dublje i dublje, nikako da počne igrati kako zna. Čini se da je forma iz Ria trenutno nedostižna za Bojana.

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*