Top 5: Učinak naših 17.-19.1

1 Nikola Jokić

38min  35p 9s 1a

Učinak karijere !! Sjajna Nikolina utakmica. Menjali su se na njemu Lee, Aldridge, Dedmond no niko od njih nije imao rešenja za Nikolu. Opet je zabijao one svoje šuteve sa 2,3 metra, polufloatere, čak je bio dobar i kada je spuštao loptu i kretao na ulaz. Malo slabiji sa asistima no odlično je otvarao prostor suigračima i na kraju to sve nadoknadio sa čak 35 poena!! Nikola je u sjajnoj formi i bilježi sve bolje i bolje utakmice!

2 Goran Dragić

38min  32p 6s 2a

Goran je napokon uspeo, doveo je Heat do pobede! Odlična predstava našeg Gorana koji je totlno razvalio obranu Mavsa. Napadao je obruč, Mavsi nemaju pravog zaštitnika, a kada su to počeli zatvarati uništio ih je sa poludistance. Odličan šut 11/15 za 32 poena, uz 2 asista za suigrače. Goran i Heat su napokon došli do pobede i ovaj puta Goran je odigrao jedan od boljih mečeva sezone.

3 Dario Šarić

24min  8p 9s 2b

Sixersi su počeli pobeđivat!! Dario ima velike zasluge u tome, a i protiv Raptorsa je pravio razliku. U jednom trenutku trener je krenu vikati na njega, zbog manjka kretanja, no Dario je tu upalio motore i odlično odigrao u nastavku meča. U jednom napadu je uspio blokirati čak 2 pokušaja zakucavanja Raptorsa i zaradio ovacije cele dvorane. Na kraju 8 poena, ali i 9 skokova i tone energije u obrani koja pokreće ovu ekipu Sixersa koji su uzeli veliki skalp jednoj od najboljih ekipa Istoka!!

4 Nikola Vučević

26min  10p 8s 5a

Magic se nije proslavio protiv Pelicansa, no Nikola je odigrao sasvim solidnu utakmicu. I dalje je u petorci i pružio je dosta dobar otpor Davisu i Asiku. 10 poena uz vrlo dobar šut 4/9 i čak 8 skokova. Držao je reket pod kontrolom a u napadu klasično zabio na poluhoroke i šut sa distance. Magic je nažalost izgubio i Vogel će izgleda opet morati raditi neke promene.

DSC_1977

5 Bojan Bogdanović

21min  11p 3s

Bojan se opet nije iskazao u dresu Netsa. Ništa posebno nije odigrao, i sve se više čini kako će Netsi u rebuilding. Čak je i naš Bojan u nekim pričama za trade i čini nam se kako bi mu to odlično odgovaralo. Promena sredina bi mu godila, ovde nikako da pokaže sve šta zna. Loš šut 3/9 i samo 11 poena u 21 minut u još jednom porazu, ovaj put od Raptorsa.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*