Tri top destinacije za Carmela Anthonyja

Photo: Fadeawayworld

Knicksima ove sezone ne cvetaju ruže. I pored velikih najava pred sezonu, i lansiranja ubojite trojku koju su trebali činiti Rose, Porzingis i Anthony, sve se vrlo brzo raspršilo, a negativan score 19-25 i pozicija koja ne vodi play off opominje upravu da nešto mora napraviti.

U poslednje vreme pominje se mogućnost tradea ikone Knicksa u poslednjih nekoliko godina, Mela Anthonija, koji bi „i pored velike ljubavi“ koju je izjavio prema klubu, mogao otići. Charley Rose sa Fadewaya, naveo je nekoliko potencijalnih destinacija za njega.

LA Clippersi

Najproblematičnija pozicija u timu je upravo ona kojoj je Melo savršen. U odsustvu Griffina koji se tek nedavno vratio i velike ambicije sa kojima je ekipa Doca Riversa ušla u sezonu, ovo bi bio realan trade. Još ako se doda da između Paula, Jordana i Mela postoji hemija jer su igrali zajedno u reprezentaciji, više nagađanja ni ne treba.

Oklahoma Thunders

Russellu Westbrooku potrebna je pomoć. Kada ga gledate čini se jednostavnim ostvariti triple double u svakoj utakmici, ali to je nešto što Russa troši. U timu Thundera trenutno nema igrača koji bi mogao preuzeti vodeću ulogu u trenucima kada je Westrbook na klupi ili eventualno propusti meč. Nakon odlaska Duranta Oklahomi fali šuter takvog tipa, i Melo bi se fino uklopio u sistem.

Portland Trailbazers

Blazersi nemaju idealnu sezonu. Imaju sjajan bekovski par u Lillardu i McCollumu, ali im fali kvalitet na visokim pozicijama. Melo bi bio dobra potpora ovom timu i doneo bi dodatne mogućnosti i kreativnost u napadu.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Doc Rivers: Između tima i sina, uvek biram timski uspeh - Ostatak Sveta
  2. Mogući trade Knicska i Cavsa?! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*