Naši centri na meti Bostona

Boston je jedno od najprijatnijih iznenađenja regularnog dela sezone. Sa tri pobede u nizu sada su u samom vrhu Istoka – gde dele drugo mesto sa Raptorsima, i sa učinkom 29 – 18. Za ove uspehe svakako je najzaslužniji omaleni play Celticsa, Isaiah Thomas koji igra u životnoj formi, i jedan je od najboljih igrača lige sa 29.1 poenom, 6.3 asistencije i 2.8 skoka po utakmici.

Iako su letos popunili roster sa Al Horfordom (15.5 p i 6.6 sk ove sezone), Boston je ‘tanak’ na poziciji petice, i stoga se vrlo aktivno govori o pojačanjima na toj poziciji ukoliko se želi napraviti neki ozbiljan rezultat u play offu. Ako je verovati izvorima iz NBA, najbliži prelasku u Celticse je centar Orlanda Nikola Vučević koji bi bio idealno rešenje za Boston. „Double double“ mašina  koji je u Orlandu izgubio mesto u prvoj postavi, pa se vratio u prvi tim ali se ne uklapa najbolje u Vogelove zamisli, vrlo je poželjna opcija za trade.

Uz Vučevića, neko koga bi Celticsi rado videli u svojim redovima su i centar Nuggetsa Jusuf Nurkić, o čijem se tradeu već duže govori, kao i Boban Marjanović koji u dresu Pistonsa ne dobija puno šanse. Za njega su Celticsi još ranije pokazali interes.

SVE O TRADE OPCIJAMA IGRAČA SA NAŠIH PROSTORA POGLEDAJTE NA OVOM LINKU.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*