Top 5: Učinak naših 27. i 28. 1.

1 Goran Dragić

33min  23p 2s 4a

Još jedna odlična predstava Miamia s kojom su nastavili fantastični niz. Goran je bio najbolji u svojoj ekipi i suvereno ih vodio do pobede. Odlično je šutirao, probijao je bekove Pistonsa bez problema i završavao na obruču. Bio je najbolji strelac ekipa, a iako se Waiters malo smirio (1/9 za tri) Goran se pobrinuo da se Heatov niz nastavi.

2 Bojan Bogdanović

30min  17p 3a 2s

Bojan se odlično borio protiv prvaka no nije išlo. Šut ga je slabo služio, pogotovo izvan linije 7,24 gdje je pogodio samo 1 trojku iz 6 pokušaja. No uspio je na kraju završiti na 17 poena i pružiti dobar otpor Cavsima i Lebronu. U obrani solidan, no Netsi su ipak preslabi za neko iznenađenje.

3 Damjan Rudež

24min  14p 2a

Evo jednog iznenađenja na našoj listi. Damjan je u blowoutu protiv Bostona odigrao odlično. Imao je 100% šuta iz igre i zabio je čak 14 poena. Damjan je ove sezone u ovo malo minuta što igra na zavidnoj šuterskoj razini i pruža stvarno dobre igre kada dobije priliku. Nažalost njegova igra nije imala uticaj na rezultat, koji je Boston dosta ranije rešio u svoju korist.

4 Nikola Vučević

23min  14p 7s 2a

Još jedan igrač Orlanda u našem izboru. Nikola je igrao malo manje od Damjana i svakako je uz njega bio najbolji pojedinac svoje ekipe. Odličan šut 7/10 i 14 poena uz 7 skokova u samo 23 minute su odlične brojke. Da su igrači Magica malo više igrali na naš dvojac možda bi i rezultat bio napetiji.

foxsports.com

5 Dario Šarić

21min  12p 4s 2a

76ersi su protiv Rocketsa prekinuli niz pobeda, no Houston ih je na kraju porazio sa 123:118. Dario Šarić igrao je 21 minutu i ubacio 12 koševa (šut 4/9) uz četiri skoka i dve asistencije. Šarić dobro koristi svoju minutažu, unosi dosta energije, igra odlično odbranu i vrlo je važan igrač sa klupe za tim iz Philadelphie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*