Trio iz Magica ide na Bjelicu, Heat traži nastavak niza protiv Netsa!

Sixersi su sinoć poklekli od Bullsa, a već večeras imaju priliku za iskupljenje protiv Kingsa. Šarić sinoć nije baš najbolje odigrao, no danas će njegov šut i vanjska igra biti od velikog značaja za Phillu. Kingsi preferiraju igrati s 2 sporija centra, pa će Darijeva brzina biti ključna. Zanimljivo će biti u duelu između Embiida, ako bude igrao, i Cousinsa. Trenutno najveći potencijal pod koševima protiv najboljeg centra lige.

Prošli puta kada su igrali ovo je bio derbi začelja, no Heat je fantastičnom serijom pobegao sa dna i danas su izraziti favoriti protiv Netsa. Dragić je uhvatio formu i iako je dosadašnji junak Waiters imao slabu šutersku večer protiv Pistonsa Heat je to dobio. Najviše zahvaljujući Goranu. Bogdanović s druge strane nikako da ispliva iz sivila Netsa koji tavore na dnu lige. Nadamo se nekom tradeu uskoro, jer ovako će teško dalje u lošoj ekipi Netsa.

Duel naših igrača nas čeka u Minnesoti. Vučević je bio izvanredan sinoć, najbolji igrač i skakač Magica, s tim da je i Rudež nakon izvrsne partije ponovno igrao. Vogel očito nikako da nađe konkretnu rotaciju. Sada Rudež igra nakon nekih 10-ak utakmica bez minute, Hezonje opet nema, a jedina konstanta je zapravo Vučević. Bjelica s druge strane u Wolvesima obavlja svoj posao u obrani, a u napadu šta stigne. Biće zanimljiv duel danas protiv Vučevića, kako će se Towns i Bjelica snaći protiv iskusnog Crnogorca.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*