Kraljevi ostaju bez prve zvezde ??

Stanje u Sacramentu nije najbolje. Divac nikako da okupi dobru ekipu oko prve zvezde Boogiea Cousinsa i izgleda da će ići u rebuildnig. Nelogični izbori na zadnjim draftovima gde samo centre biraju, a glavni i uverljivo najbolji igrač – je centar! Boogie ionako ima klimav karakter i izgleda da je i njemu prekipilo.

Čitave sezone se spominje njegov trade, Boston, Knicksi i sada po zadnjim vestima i Sunsi. Oni imaju odličnu mladu jezgru predvođenu Bookerom, Chrissom i Benderom te iskusnog veterana u Bledsloeu. Čini se samo da im fali jedan pravi Allstar da podignu ekipu na još jednu višu razinu. Demarcus bi mogao biti taj igrač. Odlično bi se uklopio u ekipu Sunsa, playoff bi bio osiguran.

Put Sacramenta bi trebali Alex Len, centar koji ima talenta ali nikako da ispuni očekivanja, i T.J. Warren odlično krilo vrlo dobrog šuta koji bi mogao zameniti Gaya. Uz njih Sunsi bi tu ubacili i koji pick drafta, koji bi Kingsima odlično došao na idućem draftu puno bekova koji su njima potrebni. Ovo nam izgleda kao win-win situaciju, a ima vremena do 23.2. da vidimo što će se desiti!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*