Jordan i Kidd razmenili centre!

Prvi trade nakon dugo vremena napravili su Charlotte Hornetsi i Milwakee Bucksi. Nije blockbuster trade, više neko kemijanje s capom i mali pokušaj poboljšavanja rostera.

U Hornetse je otišao Miles Plumlee. On je potpisao ogroman 4-godišnji ugovor vredan 50 miliona$ no ni blizu nije ispunio očekivanja. Samo 2,6 poena i 1,7 skok u ovo sezoni nisu ni blizu onoga što su Bucksi očekivali. Hornetsi se nadaju da će naći formu iz prošle godine i da će pomoći Kembi u napadu. Hibbert i Hawes su bili potpuno beskorisni, videli smo kako se naš Boban Marjanović poigravao sa njima, tako da Hornetsi zapravo jako malo mogu izgubiti.

U Buckse su otišli Spencer Hawes i Roy Hibbert. Hawes je klasični beli centar slabe pokretljivosti ali mekane ruke i dobrog razumevanja igre. Mogao bi pomoći Hensonu u rotaciji i da malo raširi reket, što je glavni problem Bucksa ove sezone. Hibbert od odlaska iz Pacersa nije ni blizu onog igrača kada je bio rubni Allstar. No Kidd se nada da može još nešto izvući iz njega i da sa Giannisom i Parkerom stvori zid ispred svog obruča.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*