‘Istina’ se oprostila od Bostona, Westbrook opet dominantan!

Foto: AP

Paul Pierce se oprostio od Bostona! To je bila glavna vest ove večeri u TD Gardenu. The Truth je bio godinama igrač Kelta i tamo proživio najbolje trenutke karijere. Na kraju ga je Doc uveo i zabio je trojku i doživio ogromne ovacije čitave dvorane. Kraj kakav ovakav igrač i zaslužuje.

Trener Clippersa i Pierce sarađivali su u Celticsima i bili su deo šampionskog tima iz 2008 godine, kada je Pierce bio proglašen za MVP-a.

Što se tiče utakmice Kelti su opet pobedili i to je sada 8. pobeda zaredom. Najbolji standardno Thomas sa 28 poena, a zanimljivo je da ćak 7 igrača bilo dvoznamenkasto, od toga čitava petorka. Kod Clippersa Griffin i Crawford su zabili po 23 poena, a podbacila je petorka gde je samo Blake bio dvoznamenkast.

U prvoj utakmici večeri Raptorsi su došli do pobede protiv Netsa. Tako su još više produbili krizu ekipe iz Brooklyna. I dalje bez Derozana, no Lowry je odigrao sjajno. Ostvario je triple double sa 15 poena, i po 11 skokova i asista. Najbolji strelac je bio Valanciunas i to drugu utakmicu zaredom. Možda se litvanski centar napokon probudio! Kod poraženih Lopez opet najbolji sa 20 poena, no džaba mu kada je Jonas dominirao u reketu. Bojan je zabio samo 13 poena uz loš šut, 4/13.

Russel Westbrook i OKC su preokretom u zadnjoj četvrtini, došli do pobede nad Blazersima 105 – 99. Westrbook je bio najefikasniji sa 42 poena i 8 asistencija, dok je Victor Oladipo postigao 24 poena i imao 13 skokova. Kod poraženih 29 poena postigao je Lillard.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*