Najpopularniji dresovi u NBA

Nedavno je NBA objavila listu najpopularnijih dresova igrača i klubova u NBA, odnosno onih koji se najviše kupuju u njihovim prodavnicama za prva tri meseca sezone 2016 – 2017.

Iako su aktuelni šampioni, i imaju najboljeg igrača današnjice Lebrona Jamesa, Cleveland Cavaliersi ne drže vrh. Njihovi najveći rivali iz Golden Statea i dalje (kao i prošle sezone) drže prvo mesto, dok su Cavsi na drugom mestu.

Sledi iznanađenje na trećem mestu – LA Lakersi, što bi prošle sezone i donekle bilo jasno jer je za njih još uvek nastupao Kobe Bryant. Četvrti su Bullsi, slede Knicksi, dva kluba koja i pored razočaravajućih sezona i dalje važe za veoma popularne u NBA. Šesti su Spursi, sedmi je Oklahoma Thunder, potom Celticsi pa još jedno iznenađenje – Philadelphia 76ersi, i na desetom mestu su Toronto Raptorsi.

Steph Curry iz GSW i Lebron James iz Cavsa dva su najpopularnija igrača, obzirom na broj prodatih dresova. Sledi Kevin Durant na trećem, pa Kyrie Irving na četvrtom, Russell Westbrook iz OKC-a na petom mestu. Sledi nekoliko iznenađenja – na šestom mestu je Dwyane Wade sa Bullsima, zatim Kristaps Porzingis iz Knicska, pa Kawhi Leonard iz Spursa, i TOP 10 zaokružuju još dva igrača iz Bullsa i Knicska – Butler i Rose.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*