Durant se vraća u Oklahomu

Mnogo je bure proteklog leta izazvao prelazak Kevina Duranta iz Oklahome u Warriorse. Napetost i varnice videle su se tokom prva dva meča koje su Warriorsi dobili kao domaćini, posebno je to bilo vidno između Duranta i lidera OKC-a Russella Westbrooka. U subotu će KD po prvi put igrati u Oklahomi, protiv svog bivšeg kluba, i pred navijačima koje je – izdao.

U intervjuu koji je dao za ESPN, i koji je objavljen ove sedmice, Durant je pričao o predstojećem gostovanju u Oklahomi, i njegovom nastupu u Chesapeake Energy Areni:

„Znam šta je važno za fanove Thundera i njihov tim je za njih mnogo važniji od jednog igrača,“ rekao je Durant Marcu Steinu. „Znam šta me očekuje tamo…“

 „Znam da će biti bučno tamo, čoveče. Bio sam deo najbučnijih večeri u toj areni. Znam da to neće biti baš prijateljski doček, ali kako sam rekao, jedva čekam da vidim neke ljude sa kojima sam izgradio sjajne odnose. Osećam da i najiskreniji fanovi ipak osećaju da duboko u sebi i dalje imamo nešto zajedničko“.

Stain je tokom intervjua Duranta pitao i da li smatra da je cela priča oko odnosa njega i Westbrooka samo „lažna drama“:

„Shvatio sam da su određeni mediji pogrešno preneli moju izjavu, kada sam upotrebio reč ‘nesebični’ za moj sadašnji tim i saigrače iz Golden Statea. Neko je to rekao Russellu, i u njegovoj interpretaciji ispalo je da sam ja rekao da su Oklahoma kao tim i igrači zapravo sebični. Tada sam rekao sebi – ok, neko pokušava od ovoga napraviti priču veću nego što zaista jeste. Russel sigurno nije imao prilike čuti moju prethodnu izjavu, neko mu je to u Oklahomi preneo. Tako je lako za medije da nešto krivo prenesu, i kreiraju netrpeljivost između nas“, rekao je Durant.

Video intervju sa Durantom:

1 Trackback / Pingback

  1. Zamalo tuča 'izdajnika' Duranta i bivših saigrača - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*