2017 All Star Celebrity: Bez četvorostrukog MVP-a

Foto: AP Photo/Bill Haber

U saradnji NBA i ESPN-a, 17 februara biće odigran All Star meč poznatih ličnosti (celebrityja), koji se već tradicionalno igra od 2002-03, kada je domaćin All Stara bila Atlanta. Na ovom revijalnom meču nastupaju penzionisani NBA igrači, igračice iz ženske lige, muzičari, sportisti, glumci.

Mnoga poznata imena

Ice Cube, Justin Timberlake, Justin Biber, Charles Barkley, P Diddy, Sean Paul, Eva Longoria, Snoop Dog, Chris Mullin, Miloš Raonić… samo su neka od poznatih imena koji su učestvovali na ovom događaju. Nedavno su objavljeni spiskovi timova koji će igrati ove godine u New Orleansu, a na njima neće biti glumca Kevina Harta, prepoznatljivog lica sa ovih događaja, koji je četiri puta bio MVP susreta.

Meč koji je na programu u petak, 17 februara, vodiće poznati voditelji Michael Smith i Jamelle Hill, a među učesnicima biće mnogo zanimljivih imena.

Cuban predvodi Zapada

Tim Zapada predvodiće vlasnik Dallas Mavericksa, multimilioner, Mark Cuban koji je po sopstvenom priznanju veliki fan ove igra i zaluđenik rada u teretani. Za istok će nastupati legendarni košarkaš Oscar Schmidt, NBA2K lice Rachel DeMita… Evo i kompletnih spiskova:

Zapad će sa klupe voditi Michael Smith (ESPN), Draymond Green (GS Warriors) i Rocsi Diaz, televizijsko lice, dok će na klupi Istoka sedeti Jemele Hill (ESPN), Kyle Lowry (Raptors) i Fat Joe, muzičar.

POVEZANE VESTI:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*