Lakersi protiv Kingsa, Bjelica na Lebrona!

Samo 3 duela nas očekuju večeras. Prvi na teren izlaze Raptorsi protiv Bullsa. Toronto je doveo Ibaku, no on sigurno neće biti u sastavu protiv Bullsa. Njime su zaokružili i ovako jaku petorku te sada idu u napad na Cavse. Bullsi su i dalje očajni. Jako loša predstava protiv Wolvesa i nastavak agonije za navijače iz “vetrovitog grada”.

Wolvesi idu na Cavse bez Lovea. Po zadnjim prognozama Love mora ići na operaciju koljena, te ga neće biti 6 tjedana. Što znači više minuta za Lebrona i novo pridošlog Derricka Williamsa. Wolvesi su u solidnoj formi, još uvek nisu našli rešenje na bekovskoj poziciji, no Bullsi su u raspadu pa su njih lagano apsolvirali. Cavsi će s druge strane biti malo veći izazov.

U zadnjem duelu nas čeka dvoboj starih znanaca. Kingsi protiv Lakersa. U doba Shaqa, Kobea i naših Divca i Peđe to je bio najveći derbi u NBA. Sada su obe ekipe dosta loše, s tim da Kingsi ipak imaju Boogiea. Lakersi tavore na dnu zapada i kako nam se čini tamo će i ostati. Jedina stvar što nas veseli kod njih je igra našeg Ivice Zubca koji je pokazao odlične stvari. U zadnje vreme dosta igra, te pokazuje da zaslužuje svaki minut koji mu Walton da.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*