Bullsi i Netsi puštaju svoje prve zvezde?!

Prvo nas očekuje All star vikenda, mala pauza, pa sledi kraj perioda za trade – 23 februara! Svakodnevno čitamo spekulacije o potencijalnim tradeovima velikih zvezda, Mela, Lova, Cousinsa, itd. No, još uvek se ništa konkretno nije dogodilo. U poslednja dva dana mnoštvo portala i medija iz SAD najvaljuju kako se najslađe ostavlja za kraj, a u mnoštvu imena sa kojima se spekuliše, dva su najzvučnija – Jimmy Butler iz Bullsa, i Brook Lopet iz Netsa.

Jimmy Butler u Celticse?

Celticsi imaju odličnu bekovsku liniju, ali su tanki na krilnim i centarskim pozicijama. Zato je priča o tradeu Jimmy Butlera iz Bullsa nešto što stručnjaci smatraju realnim. Butler koji igra svoju šestu sezonu i ima 27 godina u najzrelijim je igračkim godinama, Celticsima bi dao krila za play off u koji ulaze sa visoke pozicije na Istoku. Bullsi moraju dugoročno gledati kako će graditi novi tim, brza letnja kombinacija sa Wadeom i Rondom nije se ispostavila ka dobra, pa je lov na pickove nešto što bi im moglo biti od dugoročne koristi.

Dva picka za Brooka

Brookly je ove sezone najgora ekipa u Ligi, dovoljno da prva zvezda – centar Brook Lopez bude isfrustriran. No, kojem će se jatu privoleti ovaj vrhunski centar za kojeg matični tim traži dva picka prve runde. Jedna od opcija su pomenuti Celticsi, dok se kao izgledne destinacije pominju i Oklahoma, odsnosno Pelicansi. Jedina poteškoća u slučaju Brooka je ugovor, prema kojem bi on sledeće sezone imao garantovana 22 miliona, nakon čega postaje slobodni agent.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*