Spas za Hezonju ?

Mario Hezonja jako slabo dobija prilike kod Vogela u zadnje vreme. Orlando je potpuno promašio s ovom sezonom i Mario plaća danak. Vogel nikako da pogodi s rotacijom, a i Hezonjina nezainteresiranost za igranje obrane nikako ne pomaže.

U zadnje vreme čak i igra, no bilo je perioda i po mesec dana da je dobivao mrvice na terenu. Za ovakvog talenta oko kojeg Orlando čak može graditi i budućnost, premalo. No, uprava Magica je polako uvidela svoju grešku i odučili su se rešiti Ibake. Tj, bar nešto dobiti za njega. Sledeći potez je izgleda trade Hezonje.

Pistonsi su se javili za saradnju. Već smo pisali da su i oni nakon razočaravajuče sezone krenuli u obnovu ekipe. Nude Jacksona i u tradeu u kojemu su uključena 3 tima, dobili bi Hezonju. Treća ekipa je još jedna s lošom sezonom, Lakersi. Zadnji su na Zapadu, daleko od playoffa, a od Ingrama ipak nisu dobili što su očekivali. Barem za sada.

Trade bi izgledao ovako: U Pistonsima bi završili naš Hezonja, a s njime i odlični Lou Williams, možda i najbolji igrač Lakersa ove sezone. U Magic bi otišao Reggie Jackson, a put u L.A. bi bookirao D.J. Augustin i pick prve runde na idućem draftu.

 

Lakersi bi se rešili Loua koji je istina najbolji igrač ove sezone, no ipak se dugoročno ne uklapa u mladi tim iz Californije. Pistonsi bi dobili potencijal u obliku Hezonje, kada je Johnson nije ispunio očekivanja. I odličnu produkciju s klupe u Williamsu. Magic bi dobio beka, koji bi s Gordonom činio okosnicu ekipe.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*