Tradeovi koji bi mogli uzburkati stvari!!

Kako se bližimo deadlineu sve su ćešće glasine oko potencijalnih tradeova. GM-ovi ili slažu slagalicu za iduću sezonu, ili se idu po dodatne snage pred playoff. Postoje ekipe na rubu kao Celticsi ili Wizardsi kojima samo malo treba da postanu ozbiljni kandidati Cavsima za prvaka Istoka. Isto tako ekipe poput Lakersa ili Knicksa kojima je ovo izgubljena sezone mogu polako početi slagati stvari za iduću sezonu. Izdvojili smo 3 tradea koji su među ovim silnim glasinama koji bi mogli malo začiniti stvari pred playoff!

 

3 Jrue Holiday u Wizardse

Washington ima jednu od najboljih startnih petorki u ligi. U zadnja 2 meseca i jesu najbolja petorka lige po učinku. Wall igra sezonu života i napokon izgleda kao da je potpuno zdrav. Vratio je brzinu s početka karijere i igra sjajno. Uz njega je procveta i Beal koji isto kao i Wall napokon igra bez povreda. Postao je pravi Allstar bek i pokazao je da može nositi ekipu. Gortat ima odličnu kemiju s Wallom i neverovatno su ubojiti u pick and rollu. No ovoj ekipi fali klupa. Holiday bi se tu idealno uklopio i mogao bi donositi ogromnu produkciju s klupe. Menjao bi Walla ili Beala a protiv drugih petorki bi lagano dominirao. Bitno je samo da ne diraju jezgru, a paket Oubrea, Burkea i pickova bi mogao zaintrigirati Pelicanse.

2 Carmelo Anthony u Cavse

O ovoj zameni se prošle nedelje jako puno govorilo. Melo je već dugo nesretan u Knicksima koji su se odlučili za Porzingisa za glavnu zvezdu kluba. Lebron želi promene u svojoj ekipi, i prijatelja Mela bi sigurno dočekao raširenih ruku. No postoje 2 problema: prvi je taj da moraju dati Lovea koji se napokon potpuno uklopio u ovaj sistem Cavsa. Rešetao je kao elitni stretch igrač izvana, a bio je na standardnih 10+ skokova. Drugi su problem Melove godine. Već se vidi pad u njegovoj igri, a ni na vrhuncu karijere nije bio poznat kao dobar obrambeni igrač. Kako bi se uklopio u ovu ekipu gde loptu carine Lebron i Irving, ostaje nam da vidimo…

1 Jimmy Butler u Boston

Ainge je čuvao resure, ima ogroman broj odličnih pickova i krajnje je vreme da ih upotrebi. Dolaskom Butlera Boston bi od playoff ekipe pretvorio u legitimnog contendera. Franšižni igrač kao Jimmy koji može igrati jednako dobro i u napadu i u obrani bi podigao Boston na jedan novi nivo. U napadu on i Thomas bi činili sjajan duo, dok bi u obrani Butler i Crowder bez problema mogli sakriti Thomasa. U raspadnute Bullse bi mogli poslati Smarta ili Bradleya, te Browna i pick prve runde iduće godine. Što bi moglo biti dosta za Bullse.

1 Trackback / Pingback

  1. Nešto se kuva u Bostonu !! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*