Top Free agenti!

https://the3rdsister.files.wordpress.com

Trade deadline je prošao. Nažalost nismo videli nijedan veliki blockbuster trade zadnji dan, no desile su ne neke zanimljive promene. Ekipa poput Raptorsa i Rocketsa su još pojačale svoje rostere dobrim veteranima, a neki kao Netsi su se domogle nekog picka na draftu. Sada ulazimo u završni deo sezone kada je finiš borbe za playoff. Uvek u ovo doba godine najjače ekipe kao Cavsi i Warrorsi svoja pojačanja traže na tržištu slobodnih igrača. Može se naći dosta veterana u potrazi na naslovom prvaka koji bi mogli čak i pomoći ovim ekipama. Pogotovo Cavsima kojima je rotacija dosta skraćena i Lebron u zadnje vreme igra gotovo 40 min po utakmici. Slažu se završne slagalice pred playoff i odlučili smo izdvojiti nekoliko free agenata, bilo veterana bilo mladih nada, koji bi mogle pomoći ekipama u borbi za playoff ili čak i naslov prvaka!

5 Terrance Jones

Prvi na redu je Jones. Iako tehnički još uvek nije slobodan igrač, postao je višak sada kada je Cousins pristigao i Pelicansi su rekli kako će ga otpustiti. Odlično krilo koji je i ove godine imao sjajne partije (napamet nam odmah pada predstava protiv Cavsa) i mogao bi biti od pomoći u rotaciji većini ekipa. Može se snaći i na mestu petice, no najbolji je na četvorci. Tamo je prošle godine za Rocketse pružao odlične partije i čudno nam je kako nije više iskorišten u Pelicansima.

nba.com

4 Nate Robinson

Omaleni bek koji ima već dosta iskustva u ligi otvoreno se nudio Cavsima preko društvenih mreža. Sada je potpisao ugovor u D-ligi i čini nam se kako je u solidnoj formi. Pruža dobre partije, a s količinom iskustva koje ima u NBA sigurno bi pomogao nekome od contendera. Prvi nam napamet padaju Cavsi koji kubure s bekovima ove godine. Nate je prava ptica selica, prošao je dosta klubova od Knicska, Bullsa, Nuggetsa, Clippersa, a zadnji su bili Pelicansi. Igrao je kratko u Europi, u Izraelu a sada je u Delaware 87ersima u D-ligi. Veliko iskustvo je najveći plus kod njega, te bi mogao odmah pomoći ukoliko se netko od ekipa odluči za njega.

http://thesource.com

3 Matt Barnes

Nedavno je otpušten iz Kingsa gde je imao vrlo dobru sezonu. Kako bi oslobodili cap Kingsi su se rešili ovog veterana. I dalje odličan obrambeni igrač, te vrlo dobar šuter sigurno će jako brzo naći novi ekipu. Ovakvih igrača nikada dosta na rosteru, te bi sasvim sigurno dobro došao većini contendera. Ove sezone je na prosecima od 7,6 poena, 5,4 skoka i 2,8 asista. Iako ima 36 godina i dalje je dobar igrač te je prošle godine bio jedan od ključnih igrača Memphisa. Isto tako vrlo je iskusan te ima u nogama dosta playoff utakmica, što je vrlo bitno. Zasada nema pretendenata za njegov potpis no sigurno neće čekati dugo da dobije neku ponudu.

http://fansided.com

2 Andrija Bogut

Tradean je jučer u Sixerse no gotovo odmah je objavljeno da će otkupiti svoj ugovor i postati slobodan igrač. Napomenuli smo danas kako ne može potpisati za Warriorse, no po zadnjim saznanjima to je ipak moguće. Naime pravilo je kako igrač koji je tradean u zadnjih godinu dana ne može potpisati za ekipu iz koje je otišao. No to se odnosi samo na zadnju ekipu (u ovom slučaju Mavse) te bi ipak mogao potpisati za GSW. No zasad su Cavsi ipak glavni kandidati za njegov potpis. Ova sezona je bila razočaravajuća za Boguta. Konstantno je bio povređen i nije se nikako snašao u Mavsima, no i dalje je odličan centar. Ukoliko ostane zdrav mogao bit još uvek biti odlična pomoć s klupe u nekoj od playoff ekipa.

https://the3rdsister.files.wordpress.com

1 Deron Williams

Danas smo već pisali o D-Willu. Raskinuo je s Mavsima i sada je pred potpisom za Cavse. Nekada Top3 play lige prošao je kalvariju s povredama i danas nije ni sjena igrača kakav je bio u Jazzu. No i dalje ima odličan crossover i dobar šut a sada je puno puno iskusniji. S klupe bi bio odličan dodatak ekipi Cavsa kojima produkcija ne bi toliko patila kao sada kada su Lebron i Kyrie na klupi.

espn.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*