Još jedno pojačanje za Kralja!

https://the3rdsister.files.wordpress.com

Andrija Bogut je zadnjih godina bio vrlo bitan kotačić u Warriorsima. Osvojio je naslov s njima i skinuo rekord što se tiče pobeda u regularnoj sezoni. Prije sezone je otpušten iz Golden Statea da bi se otvorio prostor da potpiše Durant. To su iskoristili Mavsi koji su brže bolje potpisali ovog centra. No Andrija je prije imao dosta problema s povredama, a nažalost to se nastavilo i u Dallasu. Nije se naigrao i odlučili su ga tradeovati na Nerlensa Noela u Sixerse.

Bogut je bio samo fiktivno u Philli i odmah je raskinuo ugovor s njima i sada je slobodan igrač. Po njegovim rečima želi se boriti za naslov i pridružiti se nekim contenderima. Zasada su s njim pričali Cavsi, Boston, Spursi i Rocketsi. Sve ekipe pri vrhu lige i kojima bi dobro došla centarska pomoć.

Kako saznajemo glavni favoriti za njegov potpis su Cavsi. Lebron će izgleda nakon što je Deron Williams potpisao dobiti još jednog odličnog igrača u ekipu. Bogut iako nije ni blizu onoga što je pružao u Warriorsima, još uvek može pomoći. Ima jako velik IQ u igri, te je odličan obrambeni igrač i sigurno će moći odmeniti Tristana na koju minutu.

http://www.gannett-cdn.com

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*