Deron se narugao Warriorsima!

zimbio.com

Deron Williams je raskinuo ugovor sa Mavsima i potpisao je za prvake Cavse. Sinoć je sve postalo službeno i Deron je predstavljen kao novo pojačanje za prvake.

Ponovno će se udružiti sa Korverom s kojim je delio svlačionicu na početku karijere u Jazzu i Lebronom s kojim je igrao za Američku reprezentaciju na Olimpijadu u Pekingu 2008. godine.

Interesantno je da Deron nije izabrao svoj omiljeni broj 5 koji je nosio na sveučilištu Illinois. Kada je došao u NBA u Jazzu taj broj je nosio zvezda ekipe Carlos Boozer. Zbog toga je uzeo broj 8 (najdraži broj 5 + 3. pick na draftu) Tradiciju je nastavio u Netsima, gde zbog poštovanja prema Kiddu nije uzeo broj 5.

Sada je stigao u Cavse i umesto broj 8 koji nosi čitavu karijeru uzeo je 31. Naravno iza toga stoji neka simbolika koju je potvrdio i sam Deron. Uzeo je taj broj zbog prokockanog 3-1 vodstva Warriorsa u finalu prošle godine. Provokacija koja sigurno neće proći bez odgovora s druge strane.

Ostaje da vidimo hoće li Deron dokazati svoje na terenu. Inače ove godine u Mavsima je na proseku od 13,1 poena i 6,9 asista. Uskoro bi trebao debitirati za novu ekipu.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Najpoznatije 8-ice današnje NBA - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*