Jokić protiv Mirotića, Bojan traži prvu pobedu!

ourbksocial.com

Prvi puta u sezoni se susreću Wizardsi i Warriorsi. Čarobnjaci su u samom vrhu istoka, odlično igraju u zadnje vreme a danas ih čeka najteži mogući test, Warriorsi. Posebno su nezgodni kući a izgubili su samo od Cavsa u svojoj dvorani. Videćemo mogu li išta protiv drugog finalista. Bojan i dalje traži svoju prvu pobedu za novu ekipu. Odlično je odigrao zadnji meč i pokazao da će biti pravo pojačanje.

Nurkić je napokon proigrao. Čim dobije minutažu Juka nam pokaže da nije zaboravio igrati. Danas ide na Pistonse, uz Blazerse još jedno razočaranje u ligi. Stan je naveliko nudio 2 najveće zvezde u prelaznom roku, nažalost po nejga nijednog nije uspio utrapiti. Bobi i Beno i dalje sede na klupi i ne dobijaju ni mrvicu prilike.

Bullsi idu na Nuggetse. U dobrom su ritmu od Allstar pauze, čak je i Mirotić nešto pokazao. S druge strane Joker u Nuggetsima je malo posustao. Umor ga je stigao i ipak ne pruža igre kao prije pauze. No Nuggetsi su napokon  kompletni i svaka pobeda im je bitna u borbi za playoff.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*