Westbrook opet dominira, Nurkić solidan u porazu Blazersa!

Russel Westbrook je opet imao sjajnu utakmicu. Ostvario je još jedan triple double učinak s tim da je sinoć opet išao preko 40 poena. Jazzeri nisu imali šanse protiv ovakvog Russela. Zaustavio se na 43 poena uz 11 skokova i 10 asista. Bio je sjajan iza linije 7,24 gde je gađao 6/9 za tri. Minut pre kraja Oklahoma je gubila 5 razlike no onda na scenu stupa West. Prvo zabija trojku, onda nakon odlične obrane hvata skok i iz tranzicije zabija faul koš i dovodi Thundere u vodstvo. Nakon timeouta Johnson gubi loptu i utakmica je rešena.

Odlična vest je da se Kanter vratio i nastavio tamo gde je stao pre povrede. Bivšem timu iz države Mormona je zabio 15 s klupe i uhvatio 9 skokova. Uz njega pridošlica McDermott je zabio 16.  Kod Jazza povratnik Hood je zabio najviše, 18 poena a uz njega standardan je bio Hayward sa 17 ubačaja.

Jusuf nastavlja s vrlo dobrim igrama posle tradea. Danas na redu su bili Pistonsi. Zabio im je 19 poena uz 7 skokova i čak 5 asista. Nažalost Blazersi su opet izgubili, ovaj puta nakon produžetka. Gubili su većinu zadnje četvrtine no onda na scenu stupa Lillard. Sjajnim ulazim je smanjio prednost da bi u zadnjem napadu nakon Nurkićevog pick otišao do kraja i zabio polaganje za produžetak. No više nije bilo snage i Pistonsi su na kraju dobili produžetak sa čak 7 razlike.

Damien je bio blizu triple double, zabio je 34 poena uz 11 skokova i 9 asista. McCollum je zabio 25 no imao je čak 6 izgubljenih lopti. Kod Pistonsa iskazao se Morris sa čak 37 poena, Drummond je pružio vrlo dobar otpor našeg centru sa 19 poena i 15 skokova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*