Derbi u Vetrovitom gradu, Jusuf traži pobedu protiv Westbrooka!

Warriorsi nastavljaju turneju po istoku. Večeras su u Chicagu. Bullsi su ovaj puta kompletni, prošli puta su falili i Wade i Butler, a s druge strane Durant je izvan terena. Prva utakmica bez Kevina, (iako je vrlo brzo izašao i protiv Wizardsa) a Barnes je već najavljen u sastavu i trebao bi debitirati. Bullsi sada kompletni idu na Ratnike i vidićemo mogu li skinuti i druge finaliste nakon Cavsa neki dan.

Sunsi dočekuju Hornetse kojima je svaka pobeda bitna u borbi za playoff. Sunsi su se već pomirili i već se polako pripremaju za novi draft i pokušavaju uhvatiti što bolju poziciju. Kemba i Hornetsi se dosta muče u zadnje vreme, Batum je pao u formi ali Zeller bi se trebao uskoro vratiti i malo stabilizirati situaciju, barem u obrani.

Na kraju Jusuf Nurkić traži prvu pobedu od dolaska u Blazerse. Počinje u petorci i zasada odlično iskorištava dobivene prilike. Igraju protiv strašnog Westbrooka koji je gotovo sam srušio Jazz prošlu utakmicu. Blazersi su jako razočarali ove sezone i playoff će im verovatno pobeći, ali još uvek ima nade te bi danas trebali uzeti pobedu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*