Jabar je video Jokića

Nikola Jokić podiže formu. Sinoć je protiv Bucksa ostvario svoj četvrti, a drugi uzastopni, triple dobule. Na terenu je proveo 29 minuta, postigao je 13 poena (60 % iz igre), uz 14 skokova i 10 asistencija. I naravno, Denver je pobedio, drugi put uastopno na gostovanjima (110 – 98).

Pravu su rapsodiju priredili igrači Nuggetsa u prvom poluvremenu, krenuli su silovito i već nakon prve četvrtine ostavili domaće Buckse na – 17, a do poluvremena i na nedostižnih – 26 (čak 63 – 37). Gallinari se vraća u formu, i sinoć je sa 22 poena bio najefikasniji kod Nuggetsa, Harris (14 p), Barton i Chandler (po 13 po) bili su standardno dobri. Uz ograničenu minutažu prvog playa Mudiaya (koji se polako vraća u ritam, sinoć je igrao 17 minuta, i imao 9 poena, 4 sk i 1 as), i odsustvo Nelsona, Jokić je glavni razigravač kod Denvera i to radi sjajno. Sinoć je oduševio kontrolom lopte i asistencijom kroz noge Giannisa:

Meču je u ulozi specijalnog komentatora prisustvoao i Kareem Abdul Jabar, legenda i najbolji strelac NBA lige svih vremena, koji je šest sezona igrao za Buckse. Naravno, o igri našeg asa imao je samo reči hvale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*