Đetić bolji od Slovenca!

Heatovci ove sezone nikako ne mogu protiv Magica. Izgubili su zadnje tri utakmice, a ove sezone je 3-1 u pobedama za ekipu iz Orlanda. Magic je od početka snažno krenuo u utakmicu. Igrali su vrlo dobru obranu i iz tranzicije zabili dosta poena. Vučević je dominirao na postavljen napad, zabio je nekoliko šuteva izvana, uključujući jednu trojku. U reketu je bio standardno dominiantan i ekipa izgleda jako dobro kada igraju kroz njega.

Predvođeni Dragićem Heat se polako budi no na poluvremenu ipak Magic odlazi sa prednošću. Posle poluvremena Miami opet kreće po stizanje rezultata, bili su vrlo blizu. James Johnson je s klupe bio najbolji igrač, a i Ellington je imao efikasno veče. Hezonja je dobio solidnu minutažu. Većinu je odradio u 2. četvrtini i jako dobro izgledao. Raduje nas njegov napredak u zadnje vreme i to što mu Vogel polako počinje ponovno verovati.

U zadnjoj dionici Heat se približio no Magic radi seriju 11-8 kojoj napokon prelama utakmicu. Predvodnik je bio Gordon i njegovo zakucavanje 3 i pol minuta prije kraja na asist Paytona je bio ključan. Na kraju je završilo 110-99 za Orladno.

Vučević je bio najbolji igrač. Nadigrao je Whitesidea i zabio 25 poena uz 9 skokova. Gordon je bio isto vrlo dobar sa 21 poenom, 10 skokova i ključnom ulogom pred kraj utakmice. Magic je odlaskom Ibake dosta ubrzao igru i pobedio Heat njihovim najjačim oružjem, tranzicijom. Odlično su trčali celu utakmicu, a Payton je odlično nalazio saigrače i ubilježio 8 asista. Ukupno je bilo 20-14 u poenima iz tranzicije za Magic, a na postavljen napad dominirali su u reketu, gde su zabili čak 64 poena naspram 36 Heata.

Hezonja je zabio 8 poena,a kod Heata najbolji James Johnson sa 19 ubačaja. Dragić je završio na 15 poena i 5 asista, a Whiteside se mučio s Vučevićem ali ipak na kraju ubilježio čak 18 skokova i 15 poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*