Raptorsi uzvratili Čarobnjacima!

Posle sjajne utakmice u kojoj je naš Babo razmontirao Raptorse, sada je pobeda otišla na drugu stranu. U kratkom roku dve sjajne utakmice, a ovaj puta je pobeda otišla na stranu Kanađana. Klupa je puno bolje reagirala nego prošlu utakmicu kada su bili potpuno nadigrani. Bogdanović je predvodio neverovatnu seriju 26-1 s kojom su i prelomili prošlu utakmicu. No danas je bila drugačija priča. Powell se iskazao i odigrao puno bolje. Bio je agresivan na koš i nisu imali odgovor za njega u tranziciji.

Početak je otišao na stranu Raptorsa koju su ostvarili početnu prednost te držali do poluvremena. Wall je bio sjajan u početku ali razigravao je većinom sebe. U drugom poluvremenu počeo je asistirati te su Wizardsi počeli topiti prednost. Beal i Morris su zakucali na istu foru 2 puta i utakmica je ponovo ušla u egal.

U zadnjoj četvrtini predvođeni Derozanom koji je presedio veliki deo 3. Raptorsi zadavaju završni udarac i prelamaju utakmicu. Ključ pobede je opet bila klupa. Ovaj puta su Raptorsi nadigrali klupu Wizardsa sa čak 44-14. Powell se najviše iskazao sa 21 poenom, a u odsustvu Lowrya Joseph je odigrao solidno sa 15 poena. Najefikasniji naravno Derozna sa 32 ubačaja. Kod Wizardsa Wall je stavio 30 poena uz 7 asista, a kolega iz frontcourta Beal je zabio 27. Babo je bio loš danas. Šut ga nikako nije išao i završio je na 6 poena uz šut 1/5.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*