Top 5: Učinak naših 4.3. i 5.3.

(Photo by Patrick Smith/Getty Images)

1 Bojan Bogdanović

27min  27p 2s 1a

Bojan je procvetao u Wizardsima! Pruža sjajne igre otkada je promenio dres, a sinoć je (direktno) doneo pobedu svom klubu. Pogodio je trojku na -2 pola minute prije kraja. To su bili ključni i zadnji poeni na utakmici. Oborio je osobni rekord sa čak 8 pogođenih trojki, a šutirao je samo 10 puta! Saigrači mu već veruju i traže na terenu, kao što je napravio i Porter kod tog zadnjeg šuta. Kako i nebi kada Babo za 27 poena potroši 12 lopti!!

2 Nikola Jokić

33min  31p 14s 4a

Još jedna sjajna Jokerova partija. Nažalost ovaj puta nije bilo dovoljno za pobedu, no pobrinuo se da ga centri Hornetsa dobro zapamte. Vozao ih je po terenu, nisu ga mogli nikako čuvati. Zabijao je kako je hteo, šutem, ulazom, pod košem, a uhvatio je i 14 skokova. Pogodio je čak 13 od 15 šuteva! Sjajna predstava našeg centra, a na kraju je falila samo još i pobeda!

3 Dario Šarić

29min  19p 6s 8a

Dario nastavlja po starom. Još jedna vrlo dobra partija i u zadnje vreme iz večeri u večer potvrđuje kandidaturu za rookiea godine. Sixersi su na njegovu nesreću razbijeni od Pistonsa, a Dario je bio 2. strelac i 1.asistent ekipe. Sjajno je pronalazio suigrače, a posebno je bio dojmljiv pas za Holmesa u polukontri za čisto zakucavanje.

4 Jusuf Nurkić

30min  17p 6s 5a

Blazersi mogu biti prezadovoljni s tradeom! Juka je opet odigrao sjajno i pomogao u pobedi protiv Netsa. Opet je bio izuzetno efikasan, za 17 poena mu je trebalo samo 11 lopti, a s linije bacanja je bio 100%-tan. Odlično je asistirao s visokog posta, a imao je i jednu jako dojmljivu akciju. Uzeo je skok pod svojim košem i onda zakucao coast to coast !

5 Goran Dragić

24min  23p 5a 3s

Protiv oslabljenih Cavsa Goran je igrao taman koliko je trebalo. Imao je smanjenu minutažu, no utakmica je dosta rano bila rešena. Goran je rezervama Cavsa ubacio 23 poena za samo 24 minuta. Uz to je šutirao odličnih 9/12, a trojke gotovo savršenih 4/5. Odlična Goranova igra kojemu ovi Cavsi nikako nisu bili dorasli.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*