Top 5: Učinak naših za period 8.-10. 3. 2017.

1 Jusuf Nurkić

Jusuf Nurkić je odigrao utakmicu života! Neverovatna partija protiv Sixersa u kojoj je oborio osobne rekorde karijere u poenima, asistima, blokadama, skokovima i off skokovima. Monstruzone brojke! Na kraju je meč završio sa 28 poena, 20 skokova, 8 asista i 6 blokada, uz novu pobedu Blazersa koji sve više prete Nuggetsima za poziciju broj 8 koja vodi u play off.

2 Nikola Jokić

Nuggetsi ne mogu bez Nikole Jokića. Bez srpskog reprezentativca vezali su dva poraza, a kako se on vratio u tim pao je veliki favorit iz Bostona. Iako nedovoljno oporavljen srpski košarkaš ne samo da je zaslužan za važnu pobedu (119 – 99), već bio i na ivici novog triple doubla (21 poeana, 10 skokova i 7 asistencija). Uz to, dodao je i 4 ukradene ali je imao i 7 izgubljenih lopti.

3 Goran Dragić

Heat nastavlja sa serijom dobrih igara ove kalendarske godine, a u pobedi nad Hornetsima Goran Dragić je ponovo dirigovao sjajno igrom svog tima. Meč je završio sa 22 poena, 10 asistencija i 6 skokova. Dok je bio u igri njegov tim je napravio čak + 20 poena razlike.

4 Dario Šarić

Dario je pružio sjajnu partiju u porazu svoje Phile od Blazersa. Iz utakmice u utakmicu pokazuje kako je trenutno prvo ime kluba iz Philadelphie. Ovaj meč je završio sa 28 poena uz odličan (11/16) šut i 9 skokova!

5 Nemanja Bjelica

U napetom meču, Wolvsi su dobili Warriorse, a srpski reprezentativac bio je odličan. Za čak 34 minuta koliko je proveo u igri postigao je 10 poena (3/6 za dva, 1/4 za tri, 1/2 slobodna bacanja), uz 12 skokova i 2 asistencije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*