Hrvatski centar u Bostonu!

nesn.com

Po svemu sudeći jedan od najvećih potencijala hrvatske košarke Ante Toni Žižić pridužit će se koloniji Hrvata u NBA ligi! Žiža je bio najbolji i najdominantniji igrač ABA lige, dok ga Cibona nije odlučila prodati u Darusafaku. S njim su bili u igri za Final Four, a od njegovog odlaska imaju score 1-11 ! To dovoljno govori o kvaliteti ovog centra.

Za Turke, u ekipi punoj zvezda, je igrao vrlo dobro. Kada bi dobio loptu bio je dominantan kako u turskoj ligi tako i u Euroligi. Napredovao je kod Blatta i čini se spreman za najteže duele u NBA ligi. Prava na njega imaju Boston Celticsi kojima je potreban pravi dominantni centar koji će zaokružiti petorku. Može li to biti Ante?? GM Kelta Danny Ainge misli da može i biranim rečima govori o njemu. -“Njegova sjajna igra u Euroligi nas je uverila da ga vrlo brzo potpišemo i da zaigra za Celticse. Neka zaokruži prvi juli na kalendaru, to je dan kada ćemo ga potpisati. On želi u NBA, a i mi ga želimo ovdje”-

hoopshype.com

Izgleda da u Bostonu ne dvoje ko im je centar za budućnost. Možda je to i bio razlog njihove neaktivnosti u nedavno trade roku. Nisu hteli razbiti vrlo dobru jezgru koju imaju predvođenu sjajnim Thomasom, nego su se odlučili sačekati jer su znali kakvog dragulja imaju skrivenog u Europi.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Horford na klupu, stiže zamena! - Ostatak Sveta
  2. NBA ligo spremi se, oni DOLAZE! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*