Velika gužva u LA!

espn.com

Lakersi su izgubili još jedan meč i sada su i službeno (matematički) ispali iz svih kombinacija za playoff. Ovo im je 4. takva sezona zaredom da propuštaju postsezone. Prije ovog negativnog niza, najduže su bili bez playoffa 2 sezone. Bucksi su predvođeni Giannisom bili jači te odneli vrlo bitnu pobedu za svoje playoff ambicije.

Bucksi su vodili nakon poluvremena, da bi se u 3. četvrtini dogodilo jako puno stvari. Lakersi su uspeli stići rezultat, ali su ostali bez dvojice igrača. Nakon Brogdonovog težeg faula nad Youngom došlo je do guranja. Bilo je to manje od minute do kraja četvrtine, i Young je odgurnio Brogdona, da bi se umešali Monroe sa strane Bucksa i Russell i Ingram iz Lakersa. Kažnjeni su Monroe i Russell direktnim isključenjem, dok je Young dobio tehnički ali pošto je već imao jednu prije toga i on je isključen. Na kraju su Bucksi izašli iz ove četvrtine sa vodstvom 84-77.

Lakersi su uspeli stići tih 18 razlike i na 8 sekundi prije kraja došli su na 103-100. Giannis je ispao sa 6 faula, a Randle pogađa samo jedno bacanje. Posle je Clarkson pokušao s trojkom vratiti Lakerse no nije pogodio i Bucksi odnose bitnu pobedu.

Season high je zabio Middleton, 30 poena, a čak 14 u zadnjoj četvrtini. Drago nam je da se Kris vraća u staru formu i da povreda nije uticala na njega. Giannis je završio na 26 poena ,8 skokova i 5 asista. Mirza je 22 minute ubacio samo 5 poena uz loš 2/7 šut.

Kod Lakersa najbolji je opet bio Zubac. Počeo je u petorci, odigrao 29 minuta i zabio 18 poena uz 8 skokova. Clarkson je zabio 21, a Young je bio na 16 u trenutku kada je izbačen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*