Derbi za prvo mesto Zapada!

http://i2.cdn.turner.com

Westbrooku malo fali da stigne Oscara Robertsona po broju triple double učinaka u jednoj sezoni. Trenutno je na 3 zaredom, a u to vreme Thunderi igraju odlično. Osigurali su playoff, no nastavljaju s pobedama i biti će tvrd orah u postsezoni. Vogel i dalje ne pronalazi dobitnu formulu u Orlandu. Hezonja i na novoj poziciji igra katastrofa, a Vučević je praktički jedina svetla tačka. Verujemo da svi u Orlandu jedva čekaju samo da ova sezona završi.

Junak pobede nad Netsima Dario Šarić je izjavio kako jedva čeka da se vrate Embiid i Simmons pa da vidimo šta stvarno može ova ekipa. Igraju vrlo dobro bez 2 glavna igrača, a u svemu tome naš se Dario prometnio u prvu zvezdu ekipe. Gotovo je sigurno da će uzeti nagradu za rookiea godine, pogotovo ako nastavi s partijama kao ona protiv Netsa. Hawksi su sinoć prekinuli užasan niz od 7 poraza. Sigurni su za playoff, no s ovakvom igrom tamo nemaju šta tražiti.

Momci iz South Beacha su teškom mukom skinuli Pistonse sinoć. Danas već imaju malo lakši zadatak. Igraju protiv Knicksa koji su i dalje u raspadu. Pobuna protiv Hornaceka i dalje traje, gotovo svi su nezadovoljni s trokut napadom i neke smene su neminovne iduće sezone. Spoelstri bi s druge strane trebali dignuti spomenik u Miamiu. S ovakvom ekipom izboriti playoff i to nakon onakvog početak je stvarno majstorija.

Derbi večeri igraju Warriorsi i Spursi. Prve 2 ekipe lige prošli okršaj su igrali bez polovice prvotimaca. Time su nama gledateljima uskratili veliki spektakl, a nadamo se da će nam večeras to nadoknaditi. Warriorsi su opet uhvatili odličnu formu, nižu pobede a Curry je počeo pogađati. Još je i bolja vest oporavak Duranta. Izgleda da će pobiti sve prognoze i vratiti se na teren ranije od očekivanog. Spursi s druge strane doziraju snage. Imaju najbolju klupu lige, široku rotaciju i Pop samo čeka početak playoffa. Ove sezone protiv glavnih contendera imaju 4 pobede i prosečnu koš razliku od +20,8. Pop izgleda obožava neparne godine za osvojiti naslov…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*