George nezadovoljan u Indiani!

clutchpoints.com

Paul George je najbolji igrač Pacersa koji trenutno drže 7. mesto Istočne konferencije. U lošoj su formi u zadnje vreme i nisu pobedili back to back utakmicu još od februara. Naravno da Paul ne može biti zadovoljan igrom svoje ekipe, no kako se čini ni mentalitet nije pravi.

George je kritizirao suigrače kako se ne trude dovoljno i kako nemaju dobar pristup. –„Trebali smo imati profesionalniji pristup, čovječe, obraniti domaći teren pogotovo protiv momčadi koji i nije u doigravanju. Kao momčadi moramo jače zagristi, moramo biti bolji, biti jači.”- izjavio je nakon kontroverznog poraza od Wolvesa. Rubio je pogodio sva 3 bacanja za pobedu nakon spornog faula, a izgleda da je samo Paulu ovaj poraz teško pao. „Svlačionica uopće nije ni ljuta dovoljno poslije tog poraza“

Pacersi nisu u zavidnoj poziciji, a čeka ih težak raspored. Trenutno su na 8. mestu i imaju isti score kao Heat, dok im Bullsi pušu za vratom. Miami je trenutno u puno boljoj formi, dok se Bullsi dižu i na krilima Butlera i probuđenog Mirotića i dalje održavaju svoj san o playoffu.

Imaju sada na rasporedu 3 gostovanja. Prvo su izgubili kod Memphisa, a preostaju im još Raptorsi i Cavsi, dvije ekipe iz samo vrha Istoka. Ove sezone imaju velikih problema na gostujućim utakmicama. –„Teško je izgubiti utakmice na domaćem terenu, znajući da igramo loše u gostima. Kada izgubimo koncentraciju ovdje, nisam siguran gdje će naše misli biti kao momčad sutra. Pobrinut ću se da ovi dečki shvate da moramo pobijediti. To je jedina stvar koja je važna, to je jedina motivacija“ – .

5 Trackbacks / Pingbacks

  1. Kako je Lance doveo Raptorse do ludila! - Ostatak Sveta
  2. George nastavlja s kritikama! - Ostatak Sveta
  3. George i dalje kritikuje! - Ostatak Sveta
  4. Nove destinacije za superstarove - Ostatak Sveta
  5. George: Nosi mi se zlatna boja - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*