Phila protiv neprepoznatljvih Cavsa, Nuggetsi traže pobedu u Charlotteu!

Jokić i ekipa su sami sebi zakomplicirali situaciju. Izgubili su od Blazersa i izgubili su prednost koju su imali te su sada u podređenoj situaciji. Protiv Hornetsa danas moraju ići na pobedu, jer ne ostaje im baš puno laganih utakmica do kraja sezone. Jokić bi trebao dominirati protiv loše centarske linije Hornetsa, a u obrani moraju pronaći način da zaustave Kembu.

Celticsi jure prvo mesto na Istoku, a danas imaju lagan zadatak. Idu na Orlando koji će dočekati kraj sezone a da nisu ništa pošteno odigrali. Vučević je najbolji pojedinac i izgleda da bi trebali ići u rebuilding oko njega. Hezonja ne pokazuje znakove života, a izjavio je kako nema Eurobasketa za njega. Razočarao je mnogo, no ako se izbori za minute i počne igrati kako zna, onda mu je oprošteno.

Cavsi su očajni od Allstar pauze. Obrana im pušta na sve strane, izgledaju jako jako loše. U napadu nije ništa bolja situaciju, ovise o Lebronu više nego ikada prije, što znači još više potrošnje za Kinga. Danas idu na Sixerse koji s obzirom na imena na rosteru izgledaju odlično. Šarić se prometnuo u vođu i pruža stvarno odlične partije. Biće jako zanimljivo danas ga gledati protiv Kinga, i čak bi se usudio reći da Sixersi nisu bez šansi.

Miami Heat ide na raspale Knickse. Dragić i ekipa su veliki deo posla napravili pobedom protiv Pistonsa neki dan, no Bullsi im ne daju mira. Ušli su u formu i Heat nema pravo na grešku. Sreća da igraju protiv Knicksa koji su mislima već na godišnjem odmoru. Pogotovo Melo kojem je ova bila možda i najgora sezona karijere.

Jazzeri igraju dosta loše u zadnje vreme, Hood i Hill i dalje vuku sitne povrede, no trebali bi biti kompletni za Wizardse večeras. Ovo će biti dvoboj dark horsea svojih konferencija. Jazzeri igraju fantastičnu obranu predvođeni Gobertom, kada su zdravi, dok Wizardsi imaju strašno jaku petroku. Dolaskom Babe i Jenningsa sada im je i klupa među jačima, tako da bi ove 2 ekipe mogle pomrstiti dosta računa favoritima u playoffu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*