Green: Da, namerno sam udario Hardena u povređenu šaku!

Možda i najprljaviji igrač lige Draymond Green koji iza sebe već ima nekoliko incidenata sinoć je opet bio u akciji. U dvoboju s Houston Rocketsima udario je Hardena po povređenoj ruci. James je nezgodno pao na šutersku ruku u utakmici protiv Nuggetsa, no na njegovu sreću ništa nije puklo i nije morao propuštati utakmice. U jednom duelu, dok je igrao obranu, Green je zamahnio rukom i udario Hardena po levom zglobu. Suci su to odmah primetili i sudili faul Greena. On je naravno pobesneo i svađao se sa sucim kao i obično, no na kraju je priznao svoju nameru.

-” Uštipnuo me, pa sam ga udario po povređenoj ruci. On to često radi, što je po meni malo nezrelo ali nema veze.” – rekao je Draymond posle utakmice.

Harden je izjavio kako nije dobro video šta se desilo. -“Mislim da me udario zatvorenom šakom, ali nisam siguran. Ne znam šta su sudije videle.”- rekao je Brada nakon još jednog poraza od Warriorsa. Ovo nije prvi puta da njih dvojica ulaze u sporne duele. Prilikom prve utakmice između ova dva tima, kada su Rakete odnele pobedu nakon 2 produžetka, Green je udario Hardena po licu nakon skoka u napadu. Tada mu je sviran samo flagrant 1.

1 Trackback / Pingback

  1. "On je prljav igrač!" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*