Gallinari ugasio vrelinu, Tristan i Lebron u klinču

CavsNation

Denver je ostvario važnu pobedu, i to no gostovanju kod Miamia (116 – 113), koji je isto u borbi za pozicije koje vode u play off Istoka. Zahvaljujući odličnoj ofanzivnoj igri u prvom poluvremenu (Nuggetsi su postigli čak 68 poena), Denver je stekao zavidnu prednost pred poluvreme koju je uspeo očuvati.

Nikola Jokić odigrao je odlično prvo, i nešto skromnije drugo, poluvremen. Meč je završio sa 19 poena, 10 skokova i 7 asistencija. Ovoga puta imao je podršku saigrača, a odgovornost je preuzeo Danillo Gallinari koji je na kraju na kontu imao 29 poena i 5 skokova. Chandler je sa klupe ubacio 19 poena. Kod Heata, standardno dobar je bio duo Goran Dragić (22 p, 6 as) i Hassan Whiteside (16 p, 12 sk).

Velika drama viđena je u Clevelandu, gde je domaćin tek nakon produžetka dobio Pacerse (135 – 130). Videli smo pravi šuterski okršaj Lebrona Jamesa koji je imao i triple double (41 p, 16 sk, 11 as) i Paula Georgea (43 p, 9 sk, 9 as), ali i zanimljivu situaciju u kojoj su se malo žešće verbalno sukobili saigrači – Tristan Thompson i Lebron James, zbog zamerke Kralja da Trisan ne igra najbolje odbranu:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*