Top5: Učinak naših 2. i 3.4.

1 Nikola Vučević

32min   27p 11s 1a

Odlična predstava Nikole nije pomogla Magicu. Odlično je počeo, zabio je 12 poena u prvom delu i držao Magic u igri. Bio je sjajan u 3. četvrtini kada je zabio 13 poena i držao Magic praktički sam u igri. Dok je Nikola igrao Magic je imao +210, no ekipa se raspadala kada je on bio na klupi, onda su dominirali centri Netsa, da bi se u zadnjoj dionici odvojili na dvoznamenkastu prednost i više nije bilo povratka za Magic. Nikola je bio odličan u skoku, uhvatio je 11 komada, dok je imao i odličan šut. Za trojku polovičan, a ukupni šut je bio 13/20.

2 Nikola Jokić

35min 19p 10s 7a

Nuggetsi su uspeli ostati u igri za playoff najviše zahvaljujući našem centru. Gotovo nezaustavljiv u prvoj dionici kada je zabio 11 poena. Na početku ga je čuvao Babbit što je Nikola bez problema iskorištavao, a ni Johnson se nije baš najbolje proveo pored Jokera. Na kraju je gotovo bio tragičar kada nije mogao ubaciti loptu u teren, no ipak uspeva i Nuggetsi dolaze do pobede. Opet je bio raznovrstan, falilo mu je samo 3 dodavanja do još jednog triple double učinka.

3 Goran Dragić

34min  22p 6a 1s

Goran nažalost nije došao do pobede no ipak je odigrao vrlo dobru utakmicu. Rookie Murray je imao velikih problema s njim. Za 2 je odlično šutirao, no iza linije 7,24 ga šut baš nije slušao. Odlično je i asistirao, pronalazio je suigrače u dobrim pozicijama, a uspio se i zakačiti s Galinariem. Posle jednog šuta, Galo je malo ušao pod noge Dragiću. Na to je počelo koškanje, no nije bilo ničega i suci su to brzo razdvojili.

4 Bojan Bogdanović

29min 20p 6s 2stl

Bojan je nakon nekoliko lošiji ponovno odigrao odličnu utakmicu. Zajedno sa Bealom bio je najbolji strelac Wizardsa. Čitava ekipa osim Babe je jako loše šutirala, imao je 4/7 šut za tri, Wizardsi su šutirali ispod 30% na utakmici. Igrao je solidno u obrani, uzeo je 2 lopte, a sakupio je i 6 skokova. Ovakav Bojan će trebati Wizardsima u playoffu, agresivan i učinkovit.

5 Dario Šarić

 24min  16p 3s 1a

Zbog problema s petom Šarić je bio ograničen na 24 minute protiv Raptorsa. To je odlično iskoristio, ukrcao je 16 poena, no imao je loš šut. Samo 5/16, a dosta poena je zabio i sa linije bacanja. Ovakvi Sixersi još bez Šarića nisu imali nikakve šanse protiv Raptorsa. Koliko imaju problema govori podatak da je Dario jedini igrač koji je igrao na svakoj utakmici ove sezone za Phillu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*