Spisak želja Orlando Magica

Magic iza sebe ima lošu sezonu, igre i rezultati ovog potentnog tima daleko su od očekivanja. Zbog toga je već u toku februara menadžment odlučio da krene u rebuilding, oslobodili su se Serga Ibake, doveli su iz Raptorsa Rossa, ali su još uvek u lovu na neko zvučno ime.

Mnogi su se igrači pominjali u kombinaciji, dok ovih dana na potpuno bizaran način u javnost nije dospeo spisak igrača koje bi Magic voleo dovesti u svoje redove bilo putem tradea, bilo kao slobodne agente. A bizarno je to što je spisak došao u javnost kao rezultat nepažnje. Nakon što je mladi Patricio Garino potpisao ugovor za Orlando, neki od kolega je je uslikao i postavio fotku na društvene mreže. Ono što nije primetio jeste tabla iza igrača na koju su jasno napisana imena svih igrača koje Magic želi da dovede.

Brojna su tu zanimljiva imena, ali je očigledno na osnovu ovog spiska da je ključna pozicija na kojoj Magic želi pojačati igrački kadar – pozicija krilnog igrača. A među brojnim kombinacijama (Chandler, Gallinari, Millsap, Deng, Parker, Aminu, Igoudala…), tu se nalaze i imena tri igrača sa naših prostora. Prvi, i njihov prvi pick, je Dario Šarić koji igra sjajno u Philadelphiji i kandidat je za rookie igrača godine. Drugi je Mirza Teletović, koji može igrati na poziciji trojke i četvorke i koji u Bucksima ne dobija šansu, treći Nikola Mirotić koji bi Orlandu svakako doneo toliko potreban šut i koji u poslednje vreme igra kao preporođen za Bullse, a na spisku se nalazi i ime Nemanje Bjelice koji nastupa za Wolvse i sezonu je završio ranije zbog povrede.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Jokić protiv Twin Towersa, Bullsi traže nastavak dobre serije! - Ostatak Sveta
  2. Recap sezone 2017/18: Orlando Magic - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*