“Sve karte će biti na stolu.”

AP Photo/Chris Szagola

Sedma sezona u Knicksima bila je jako frustrirajuća za Carmela Anthonya. Očajan score, negodovanje navijača, konstantne trade glasine su učinile da Melo ima najgoru sezonu u karijeri. Osim toga nezadovoljan je i s trenerom Hornacekom, tj famoznim Trokut napadom koji nikako ne leži Knicksima.

Jackson ga je nudio na sve strane, pokušavao ga tradeati, a Melo je još u Knicksima samo zato što ima u ugovoru No trade klauzulu. Ima pravo stornirati svaki trade, tj prvo se njega pita oko promene kluba. No sve ove stvari su ga dovele da razmisli o nekorištenju klauzule kod idućeg tradea.

-“Sve vreme koje sam ovde na terenu ću provesti igrati košarku. To je igra u kojoj sam uvek uživao i volio. Iako u zadnje vreme nije bilo toliko zabavno koliko bi ja želio da bude. Pokušati ću naći zabavu još jednom.” – izjavio je Melo i nagovestio odlazak iz Knicksa. Prolazi mu zadnji voz za naslov. Sve je stariji i stariji, a u Knicksima se sigurno još dugo godina neće boriti za prsten. Bilo bi mu najbolje da napusti New York i svoju sreću potraži negde drugde.

Osim njega Knicksi moraju rešiti i pitanje trenutno povređenog Rosea. On je isto nagovestio odlazak iz kluba, te se polako raspada ekipa Knicksa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*