On je sophmore godine!

U ovoj sezoni izrastao je u lidera svog tima

Nakon što smo svedočili mnogim rekordima i sjajnim partijama našeg centra stiglo mu je još jedno priznanje. Naime Nikola ove sezone igra u sjajnoj formi, glavni je igrač Nuggetsa i nadolazeća zvezda NBA lige i to naravno nije prošlo neopaženo. Ugledni američki portal ESPN uvrstio je Nikolu kao glavnog kandidata za igrača koji je najviše napredovao!!

U vreme oko Božića gotovo je sigurno bilo da će tu nagradu pokupiti Giannis. Greak freak je ove godine bolje nego ikad, popravio je sve brojke a da nije bilo povreda odveo bi Buckse u playoff. No, prema njima (a i nama) Nikola je imao bolju sezonu. Career high, 6 triple double učinka samo su neke stvari koje je Jokić postigao ove sezone.

U zadnjim mesecima ima sjajne proseke. Bilježi odlične igre, a trenutno je 4. po Td učincima ove sezone iza superstarova Westbrooka, Hardena i Jamesa. Nuggetsi su prokockali vodstvo koje su imali nad Blazersima i sada su u lošoj poziciji. No najviše zahvaljujući Jokeru imaju još uvek šanse za postsezonu. Dobili su Pelicanse i pokazali da će se boriti do samog kraja sezone!

Osim Giannisa i  Jokera ostali kandidati su Harrison Barnes iz Dallasa i Hardaway iz Hawksa. No mislimo kako njih dvojica i nemaju previše šanse.

Joker je toliko dobar u zadnje vreme da su navijači Nuggetsa odlučili promeniti logo NBA lige. Posle sjajne sinoćne tekme protiv Pelicansa kad je još jednom odlično odigrao navijači su došli na tu ideju. Našli su njegovu sliku i zamolili “stručne osobe” da naprave novi logo.

U kratkom vremenu i to je bilo odrađeno.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*