Nuggetsi pred imperativom, Cavsi traže osvetu!

Nedeljni program standardno kreće sa ranijim utakmicama. Cavsi su neki dan poklekli od treće postave Hawksa iako su oni bili u punom sastavu. Nešto se čudno dešava kod Lebrona i danas će sigurno hteti pokazati da je ono bio samo loš dan “u uredu”. Atlanta s druge strane nema pritiska. S tom pobedom nad Cavsima učvrstili su mesto u playoffu i sada neopterećeno mogu igrati do kraja sezone. Cavsi su još uvek u borbi za jedinicu, a ovom pobedom bi to trebali potvrditi.

Jokić i Denver danas imaju težak zadatak. Igraju protiv neverovatnog Westbrooka i Thundera i moraju pobediti večeras. Ukoliko ne pobede onda nemaju ti teoretske šanse za playoff. Ipak moramo priznati, sinoć je Lillard odradio svoje i verovatno potvrdio Blazerse u postsezoni, no Jokić i ekipa se nadaju do zadnjeg trenutka. West danas opet juri TD kako bi prestigao Robertsona, a Thunderi su sigurni na svojem mestu za playoff. Ali ipak pritisak postoji, baš zbog Westovog rekorda, koji je propustio 2 utakmice da to ostvari.

Pistonsi idu na Grizzliese večeras. Nebitan meč i za jednu i drugu ekipu, no mi se nadamo minutama za Bobija. Sjajno je odigrao prošlu utakmicu i pobacao centre Rocketsa po terenu, a danas se veselimo sudaru s Gasolom i Randolphom. Nadamo se da će Stan dati priliku našem centru, svakako je zaslužio.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*