Top 5: Učinak naših 7.4.-9.4.

1 Boban Marjanović

28min  27p 12s 2a

Bobi je napokon dobio minutažu i odmah je iskoristio. Podsetio nas je na utakmicu protiv Hornetsa kada je totalno izdomnirao Hibberta i Hawes. Sada je protiv rezerva Rocketsa Harrella i Onuakua ponovio istu stvar. Hvatao je skokove i zabijao kao od šale i pokazao Stanu da ga mora češće korisiti.

2 Nikola Jokić

29min  23p 12s 5a

Joker je opet odigrao odličnu utakmicu protiv Pelicansa. Nuggetsi su imali jednu od najbolji napadačkih utakmica sezone, asistirali su najviše puta u sezoni, a Joker je ubilježio 5 dodavanja. Imao je odličan šut, gotovo je sve pogodio,a jedini problem su mu bile izgubljene lopte kojih je imao 7.

3 Goran Dragić

37min 18p 4s 7a

Goran je odigrao vrlo dobru utakmicu protiv Wizardsa. Iako su se fokusirali na njega i Johnsona, Goran je bio najbolji kada je najviše trebalo i Heat je došao do vrlo bitne pobede u borbi za playoff. Dobro je asistirao suigračima, a pogotovo Whitesideu koji je totalno razvalio centre Wizardsa.

4 Dario Šarić

24min 14p 8s 4a

Iako i dalje ima limitiranu minutažu Dario je odigrao solidan meč. U porazu od Bucksa bio je najbolji igrač Sixersa posle Holmesa. Šut ga opet nije služio, dosta je šutirao s lošim procentom, no nadoknadio je to obranom i skokovima. I u ovako malo minutaži pokazuje koliko je bitan igrač za Sixerse.

5 Nikola Vučević

31min  8p 10s 5a

Iako je Nikola odigrao solidno utopio se u sivilo svoje ekipe protiv Pacersa. Jednostavno su svi glavom već na odmoru, a Nikola zajedno s njima. Prelagano su puštali Pacerse na ulaz i nisu ništa mogli obraniti. Uzeo je Nikola 10 skokova i podelio 5 asista, no to je bilo praktički sve s čime je doprineo ekipi.

DSC_1977

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*