Barkley: Lillard je potcenjen, Nurkić će praviti probleme

Barkley o Nurkicu i Blazersima

U jednoj od poslednjih emisija na TNT-u – “Inside The NBA,” – diskusija između Charles Barkleya, Kenny Smitha, Shaquille O’Neala i Ernie Johnsona bila je posvećena predstojećem play offu. Na Zapadu je već sada gotovo sve jasno, jedina je nepoznanica da li će Clippersi ili Jazz imati prednost domaćeg terena.

Barkley je pažnju posvetio meču u kojem mnogi misle da je sve rešenom, između Warriorsa i Blazersa, rekavši kako misli da će Blazersi rešiti bar dva meča u svoju korist. Dosta toga će zavisiti od povratka Jusufa Nurkića na teren, ali Sir Charles veruje u bekovski tandem Portlanda Damiana Lillarda i McColluma:

“McCollum i Lillard ne vole te momke iz Golden Statea,” rekao je Barkley. “Oni će im se suprostaviti. Lillard je možda jedan od najpotcenjenijih igrača u NBA. On je strašan igrač”.

Barkley je potom istakao kako je za tim Blazersa vrlo važan Jusuf Nurkić, koji ukoliko bude igrao kako zna može da predstavlja veliki problem za GSW. No, Barkley se upitao kakav je to lom noge od kojeg se igrač može oporaviti nakon svega dve nedelje:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*